Solig onsdag!

publicerat i Allmänt;
Hej på er!

Har ni det bra i solen? eller ja, det är sol här iallafall..
Hoppas bara att det kan komma lite regn snart för det börjar ta på vattnet i brunnen nu, men så är det att bo här..
Ett träsk om hösten och vintern och snustorrt på våren och sommaren.. Tack o lov har vi så att vi kan hämta vatten hos en kompis när vårt tar slut..

Börjar jobba kl 15.00 idag så det är gott med lugn dag innan det..
Hunden snarkar i soffan och jag skall strax gå ut för att släppa ut hönsen i hönsgården.. Idag har de fått vara inne lite extra länge för att räven svepte runt här när jag tänkte släppt ut dem imorse.. Vill inte bli av med fler till henne, trots att jag vet att hon har ungar att mata så nej, hon får hålla sig till det som finns i skogen..


Mamma Serena 

Känns som att det enda jag gör är att packa upp lådor och att packa ner i lådor, huset ser ut som en krigszon och ingenting blir ju färdigt.. Vardagsrummet börjar bli okej i möbelväg men det står fortfarande kartonger överallt.. Har åtminstone fått ordning en kontorshörna lite tillfälligt så man kan sitta och fixa räkningar och packa varor i lugn och ro utan att ha det utspritt på hela soffbordet...
Men behöver fortfarande mer förvaring, finns inte en enda garderob i hela huset så kläderna har en tendens att bo i bananlådor de med..
Vi har att göra men va gör det, någongång blir det säkert bra, jag ska fota vardagsrummet när det är acceptabelt så får ni se :)

Kramis!